2013. május 14.

Imakérés erőért

Eddig azért imádkoztam, hogy Isten megmutassa, milyen feladatra hívott el engem. Miért kaptam tőle azokat az ajándékokat, képességeket, amikkel rendelkezem? Sok-sok ima után megtaláltam a választ, megkaptam a feladatot.
Most azért imádkozom, hogy ehhez a feladathoz Isten adja meg nekem a szükséges erőt is. Készítse fel szívemet, nyissa meg lelkemet, élesítse meg elmémet, erősítse meg testemet.
Arra kérlek benneteket, imádkozzatok ezért!

7 megjegyzés:

  1. KÉREM SZÉPEN,IMÁDKOZZANAK VELEM,HOGY:A volt párommal,F.MÓNIKÁVAL RENDEZőDJÖN A KAPCSOLATUNK és béküljünk ki,bocsássunk meg egymásnak,HELYREÁLLJON MINDEN AZ ÚR JÉZUS SEGíTSÉGÉVEL,SZERESSÜK EGYMÁST,ÉLJÜNK EGYÜTT,BÉKESSÉGBEN,SZERETETBEN-szerelemben,örömben,békében,boldogságban,türelemmel,és harmóniában,öszintén,bizalommal egymással,és Jézusban való hitben,ÉS LÉPJÜNK HÁZASSÁGRA EGYMÁSSAL AZ ÚR JÉZUS NEVÉBEN!EZEN KIVÜL IMÁDKOZZUNK MÉG A MÓNIKA ÉDESANYJÁÉRT,AZ Ő TELJES FELGYÓGYULÁSÁÉRT BETEGSÉGEIBÖL,MEGTÉRÉSÉRT,SZERETETÉRT,HOGY A NAGY SÖTÉTSÉGBEN FELRAGYOGJON A KRISZTUS VILÁGOSSÁGA,ÉS A SZERETET! AZ ÚR JÉZUS SEGITSEN PROBLÉMÁINK MEGOLDÁSÁBAN,ADJON NEKEM MEGFELELŐ MUNKAHELYET,HIVATÁST! KÉREM IMÁDKOZZANAK EZÉRT A SZÁNDÉKOKÉRT,VELEM,ÉRTÜNK! KÖSZÖNÖM,TISZTELETTEL:VERES ÁRPÁD

    VálaszTörlés
  2. Kedves Arpad! Koszonom, hogy megtisztelt imakeresevel,megosztotta velem eletenek nehez pillanatait.
    Imadkozni fogok, hogy legyen meg Isten akarata az eleteben, es On megnyugvassal tudja fogadni a Mennyei Atya akaratat.
    Az Ur az egyetlen, aki beket tud adni szivunkbe, O az egyetlen, aki kepes megvaltoztatni szivunket. Es O az egyetlen, aki igazan tudja, hogy nekunk mire van szuksegunk. Jobban, mint mi magunk. Ha neha nem azt kapjuk, amit kertunk tole, csak azert van, mert O SOKKAL JOBBAT akar adni nekunk.
    A Mi dolgunk csak az, hogy BIZZUNK benne, imadkozzunk!!
    Es imadkozom Monika edesanyjanak egeszsegeert is. Jezus, a Gyogyito, aki minden bununket, betegsegunket felvitte a keresztre, most is keszen all, hogy enyhitse fajdalmunkat, vigaszt adjon es enyhulest.
    Van remenyunk, nem kell egyedul szembeneznunk a nehezsegekkel.
    Van Krisztusunk, aki legyozte a halalt. Az O ereje el bennunk. Isten ereje, aki egy szavaval megteremtette a vilagot - el bennunk. A Szent Szellem el es munkalkodik bennunk! Kell ennel tobb?!
    Igen, Isten fog segiteni megtalalni azt a hivatast, azt az eletcelt, amelyre Ont megalkotta.
    On kulonleges, egyedi, ertekes, Istennek nagyon jo terve van az On eletere.
    Csak hagyja Ot munkalkodni. Kerje a segitseget, a vezeteset, figyeljen oda hivo szavara, es alazatosan kovesse.
    Isten meg fogja adni nemcsak azt, amit On ker, de annal SOKKAL tobbet is. Mert O szereti Magat!

    VálaszTörlés
  3. ÁLDÁS,BÉKESSÉG!!KÉREM HOGY IMÁDKOZZANAK ÉRTEM ÉS A BARÁTNŐMÉRT ANNA BOGATINAÉRT,A MI KAPCSOLATUNKÉRT,VALAMINT HOGY EL TUDJON JÖNNI HOZZÁM MINÉL ELŐBB OROSZORSZÁGBÓL IDE MAGYARORSZÁGRA,MEGLEGYEN A SZÜKSÉGES PÉNZ HOZZÁ,AZ 500 EURÓ,ÉS HOGY BOLDOGOK LEGYÜNK EGYMÁSSAL,SZERESSÜK EGYMÁST,MIELŐBB TALÁLKOZZUNK VÉGRE EGYMÁSSAL ÉS LEGYEN KÖZTÜNK BÉKE,SZERELEM,ÖRÖM,SZERETET,BOLDOGSÁG,ISTEN ÁLDÁSA KÍSÉRJE AZ ÉLETÜNKET!!JÉZUS NEVÉBEN,ÁMEN!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Nevtelen!
    Imadkozom a Mennyei Atyahoz, hogy legyen meg az O akarata az Onok eleteben.
    Mi nem lathatjuk elore eletunk menetet, de O, aki egy szavaval teremtette az eget, a foldet, aki kulon-kulon ismer mindannyiunkat, O pontosan tudja, mi a legjobb nekunk. Jobban tudja, mint mi magunk, mert szeret minket.
    Szereti Anna Bogatinat, szereti Ont is, es a legjobbat akarja mindkettejuknek.
    A szukseges penzrol is gondoskodik, ha az kell.
    A Mennyei Atya akkor boldog, ha adhat nekunk, ha szeretetben, bekeben elunk egymasal, es aldjuk az O nevet mindazert, amit kaptunk tole.
    Bizzanak benne, es O segit hordozni a terheket, megaldja az eletuket!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Ildikó!
    Látom régen volt itt bejegyzés. Csak bizakodom abban, hogy figyeli a Weblapját.
    Imát szeretnék kérni, nehéz anyagi helyzetemre. Sajnos el vagyok adósodva. Kilátástalannak tűnik a helyzetem, itt csak az ima és a csoda segíthet! Á.
    Isten áldja meg.
    Ákos

    VálaszTörlés
  6. Kedves Ákos!
    Köszönöm, hogy kilátástalannak tűnő helyzetében mégis csak talált kapaszkodót: az imát.
    Az ima erejénél egyedül Isten hatalmasabb. És mivel az Ő kezében van minden, Tőle kapunk mindent (életünket, képességeinket, anyagi javainkat), Tőle van a reményünk is, hogy képesek vagyunk legyőzni minden nehézséget - az Ő segítségével. Ha elfogadjuk az Ő feltétel nélküli szeretét, valóban és őszintén hiszünk abban, hogy Jézus Krisztus halálával bűnbocsánatot nyertünk, és beismerjük, hogy magunkban semmik vagyunk, szükségünk van az Atya segítségére, bölcsességére, erejére, akkor Ő valóban megsegít. Nem ígéri, hogy csupa móka és kacagás lesz az életünk, de azt igen, hogy SOHA nem hagy el, és SEGÍT vinni a terheinket. Sőt, mindig csak annyi terhet enged ránk tenni, amit el is bírunk viselni, és már készíti is a szabadulásunk útját. Rá kell figyelnünk, az Ő hangjára, megtisztítani szívünket minden haragtól, irigységtől, meg nem bocsátástól, aggódástól, és őszinte szívvel kérni a segítségét. "Kérjetek, és adatik, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik nektek. Mert aki kér, mind kap..." (Máté 6:7-8)
    Kedves Ákos, én ezzel a lelkülettel imádkozom Önért.
    Imádkozom, hogy megtalálja azt a bensőséges kapcsolatot a Mennyei Atyával, amelyben Ön megkapja, megtalálja azt reményt, belső nyugalmat, amit csak Ő tud megadni. Ő meg tudja mutatni, milyen okok vezettek az eladósodásához, és milyen lehetséges megoldások vannak. Isten maga a SZERETET. Isten maga a CSODA. Aki hatalmasabb minden problémánknál, aki kezében tartja az egész univerzumot, ugyanakkor mindannyiunkra külön-külön, egyenként is gondja van. Aki minden helyzettel tanít minket, hogy jobbá váljunk, ne kövessük el ugyanazokat a hibákat.
    Imádkozom, hogy megtalálja a lelki békéjét, és ezzel együtt a megoldást is nehéz anyagi helyzetére.
    Jézus ezt mondja: "Mennyei Atyátok tudja, hogy szükségetek van minderre. (ételre, italra, ruházatra) De keressétek először az ő országát és igazságát, és ezek is mind RÁADÁSUL megadatnak nektek." (Máté 6:32-33)
    Imádkozom Önért.
    A Mennyei Atya áldja meg, ragyogtassa Önre az orcáját!!

    VálaszTörlés
  7. Istentol megaldott szep napot kivanok,imakot szeretnek kerni a lanyom hazassagaban valo valtsagert,sok aveszekedes 2,5 eve hazasok es nincs megertes,a ferje nem kozelit a kapcsolatuk nem mukodik,sot lelki terrorban el alanyom,nagyon rossz az idegallapota,van egy kicsi 2 eves kislanyuk,akire szinten kihat a veszekedes,en sokat imadkozok,kerem segitsenek imaikkal koszonom.Jezusom bizom benned.

    VálaszTörlés